Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde mevcut insanların ve öbür diriların yangın yahut rastgele bir acil hâlet sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, strüktürlması zaruri, mimariların vazgeçilemez unsurları arasında arz almaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın üstı düzen yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve henüz bir araba pert vermesi önlenir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Demetevler mahallesinde mevcut fiilletmeme İtfaaiye müfredatına yakışır şekilde yangın cıkış bapsı binalması gerekmektedir.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan acil hava yangın kapısı kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı parçalanmamış kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapları umumiyetle merdiven zayilukları, koridorlar ve potansiyel olarak huzurıcı maddeler yahut ekipman barındıran odalar arasındaki kritik alanlara monte edilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara iyi halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Özellikle duygulu ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

ve kontrolleri bünyelmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son rütbe ilgi edilmektedir. Medyaya yansıcenah ve yangın bapsı nedenli birey kayıplarının olması bu konuya niçin örutubet verilmesi icap ettiğinin en önemli hunıtıdır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve yaradılıştanında hiçbir taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page